Blog Içerik

Blog – News

Aqua4D® “İklim Şovu” yenilik yarışmasının finallerinde.

Climate Show 2019, bu hafta İsviçre'nin Lozan kentinde, iklim koruma ve sürdürülebilirlik için teknolojiler ve çözümler sunan gelişmekte olan şirketlere odaklanacak. Aqua4D®, 13 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen “1000 Çözümler” grubu içindeki inovasyon yarışmasına seçildi.

Aqua4D®'nin aksine, bir İsviçre CO2 yakalama teknolojisi olan Climeworks, atıkları değerli ürünlere dönüştüren bir İspanyol biyorefinerisi olan Ingelia ve evdeki enerji tüketimini kontrol etmek için bir sisteme sahip eSMARTTeknolojileri gibi diğer yenilikçi öncüler.

Aqua4D® Pazarlama Direktörü Javier Meyer, yenilikçi teknolojiyi panele sundu. Teknolojinin sulama sistemlerine getirebileceği birçok sürdürülebilir faydaya, gıda üreticileri ve çevre için birçok çıkarım ve fayda ile birlikte özel dikkat gösterildi.

Bu teknoloji, önemli miktarda su tasarrufunu (çoğunlukla kuraklık alanlarda) ve nematodların, biyofilmlerin ve kirecin kimyasallar kullanılmadan etkili bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Tüm bunlar, sürekli olarak güneş panellerine bağlanabilen minimum güçte bir cihazla mümkün kılınmıştır. Komite sunumdan etkilendi ve o hafta büyük finallere ulaşmak için kendi kategorisinde kazanan olarak Aqua4D®'yi seçti. Daha iyi haberler için bizi izlemeye devam edin!